Beleef biologisch, kom op 20 juni naar De Eemlandhoeve!

Op zaterdag 20 juni nodigen we u van harte uit op De Eemlandhoeve tijdens de landelijke Open dag van de Biologische Landbouw! Kom tussen 10.00-16.00 uur genieten van heerlijke hapjes en drankjes, speciale kids-activiteiten en inspirerende workshops.

Zowel de zorgboerderij, de hoeve met de dieren, ons terras en de boerderijwinkel zullen open zijn op deze dag. De kippen hebben kuikentjes en in de veestapel in de weide naast de boerderij is een pasgeboren kalfje te bewonderen. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten waarmee ze een heus BioBoerenBewijs kunnen verkrijgen. Ook de skelters en een springkussen staan voor ze klaar! Boer Henk geeft uitleg over biologisch vlees en boerin Maaike verzorgt wildplukwandelingen. In de zorgboerderij Bzzzonder Eemlandhoeve kun je een creatieve workshop doen en ondertussen wat horen over het bijzzzondere werk wat zij doen…

Geniet ondertussen op ons terras van (onder meer) heerlijke boerensoep, biologische broodjes hamburger van eigen erf en verse muntthee. Voor de kids zijn er overheerlijke, verse poffertjes!

Kortom, er is van alles te beleven voor jong en oud! We hopen u te begroeten op 20 juni!

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux