Borrelhapje: Mini-hamburger van tartaar met truffelpaté

truffelpate
Aantal personen: 7
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 1 sjalot
  • 200 g rundertartaar
  • 1 eetlepel worcestershiresauce
  • 1 eetlepel roomboter
  • 100 g truffelpaté
  • 8 witte minibolletjes (zak a 10 stuks)
  • 8 plukjes veldsla (zak a 75 g)

Bereiding:

  • Sjalot pellen en boven kom raspen. Tartaar en worcestershire-saus met sjalot rasp mengen, op smaak brengen met zout en peper. Van mengsel 8 kleine burgertjes vormen. Afdekken met plasticfolie en tot gebruik in koelkast bewaren.
  • In koekenpan boter verhitten en burgertjes in 8 min. bruin en gaar bakken. Paté in 8 gelijke stukjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met veldsla, hamburger en truffelpaté. Direct serveren.
Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux