Koteletten - à la Française met drie groenten

Ingrediënten voor 4 personenLamskotelet_400x300_PM
8 geitenlamskoteletten
Sap van één citroen
2 eetlepels honing
2 eetlepels olijfolie
8 grote wortels
4 grote aardappelen
500 gram doperwten
30 gram boter
Olijfolie

Bereidingswijze
Meng het sap van de citroen, de olijfolie en de honing en laat hierin minimaal 2 uur de koteletten marineren.
Kook ondertussen de aardappelen, de wortels en de doperwten alle drie in een aparte pan.
Mix afzonderlijk de gekookte groenten en meng 10 gram boter door elke puree.
Verwarm ondertussen de olijfolie in een pan en bak het vlees aan beide zijden 8 à 10 minuten aan. Vanbuiten bruin en vanbinnen rosé gebakken. Wel regelmatig keren!
Drapeer met een spuitzak op ieder bord drie toefjes van de groente puree en serveer met de koteletten.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux