Lekker makkelijk na de kerst:

Aantal personen: 4lekker makkelijk recept
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten:

  • 300 g penne (pasta, zak 500 g)
  • 300 g magere rundersaucijzen
  • 2 venkelknollen
  • 1 bakje romaatjes ((250 g), gehalveerd)
  • 50 g Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 1 bakje platte peterselie ((20 g), blaadjes grofgesneden)

Bereiding:

  • Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verwijder ondertussen het vel van de saucijzen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de saucijzenvulling in 5 min. bruin en gaar. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
  • Snijd de onderkant van de venkelknollen en snijd de venkel in dunne reepjes. Voeg toe aan de worst en bak 8 min. mee. Voeg de romaatjes toe en warm 1 min. door.
  • Meng de pasta met het vlees en de groente. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de kaas en peterselie en serveer.
Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux