Lunch: Gevuld stokbrood met gehakt en tomaat

gevuld stokbrood Aantal personen: 4 (1 stokbrood)
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten:

  • 2 grote tomaten of gedroogde tomaten
  • 400 gram rundergehakt
  • 2 biologische eieren
  • ½ dl biologische slagroom
  • 1 theelepel fijne mosterd
  • zout en peper
  • 1 (afbak)stokbrood
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 100 gram geraspte kaas

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200° C.
  • Snijd het nog niet afgebakken stokbrood in de lengte door en hol het gedeeltelijk uit. Bewaar het kruim om door het gehakt te mengen.
  • Kneed de slagroom, de eieren, de mosterd en het broodkruim door het gehakt, breng het op smaak met zout en peper.
  • Besmeer de binnenkant van het uitgeholde stokbrood met pesto.
  • Beleg het vervolgens met tomaat en vul het stokbrood met het gehaktmengsel.
  • Bak het brood daarna in ongeveer 15-20 minuten gaar.
  • Strooi 5 minuten voor het brood klaar is wat geraspte kaas over het gerecht en laat dit smelten.
Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux