Zaterdag 9 juni: Voedingsdag 2018 'Volzicht Ogen' - met korting

Dit jaar organiseert VolZicht voor de eerste keer de grote VOLZICHT OGEN VOEDINGSDAG. Ben je benieuwd naar het complete verhaal over voeding voor gezonde ogen? Op 9 juni 2018 ben je van harte welkom op De Eemlandhoeve, biologisch boerenbedrijf en congrescentrum vlakbij Amersfoort, waar respect voor mens en dier centraal staan. Bezoekers van deze webpagina van deze webpagina krijgen 50 euro korting.

VoorkantGeefjeogendekost-1-621x739

Op deze dag krijg je precies te horen wat je allemaal kunt doen om je ogen de juiste voeding te geven. Wat moet je eten en wat niet? Waarom? Welke oefeningen kun je doen om je ogen te voeden? Hoe krijg je vat op jouw herstel van oogziektes en oogkwalen? Je krijgt veel nieuwe informatie, maar we gaan ook veel doen. De dag is een afwisselende mix van boeiende kennisoverdracht en fijne oefeningen voor de ogen. En natuurlijk hebben zijn er gezonde hapjes en drankjes vers voor jou klaargemaakt, zodat je kunt proeven hoe lekker het is om goed voor je ogen te zorgen.

Op de VolZicht Ogen Voedingsdag wordt ons VolZicht kookboek Geef Je Ogen De Kost gepresenteerd. Het is een prachtig boek geworden met gezonde recepten, informatie over de juiste manier van eten en met foto’s waarvan je gaat likkebaarden. Als je je opgeeft voor de Voedingsdag, krijg je als cadeautje aan het eind van de dag GRATIS een gesigneerd exemplaar mee. Zo kun je thuis meteen de keuken in om met de voedingstips voor jouw ogen aan de slag te gaan!

Gebruik kortingscode EEMLANDHOEVE voor 50 euro korting. Inschrijven kan hier.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux