Week van de Smaak: boergondisch dineren op de Eemlandhoeve!

Ook dit jaar nodigen we u van harte uit om in de Week van de Smaak ‘boergondisch’ te dineren op de Eemlandhoeve! Onze kok heeft een heerlijk menu voorbereid, met maar liefst 6-gangen, waarin groenten van eigen erf, het biologische vlees van onze eigen Blonde d’Aquitaine koe en Vincent van Gogh de hoofdrol spelen!

Kok Grarda Kamp vertelt: ‘Het menu geeft mooi de overgang weer van de seizoenen, zo zitten er zomerse elementen in en past het fruit bijvoorbeeld weer erg bij september. Ik hoop mensen te verrassen met onze smaken en producten van eigen erf’.

Boer én filosoof Jan Huijgen geeft vooraf een inspirerende rondleiding over het erf van de Eemlandhoeve, waarna u kunt aanschuiven aan onze lange, prachtige houten tafels in het restaurant voor een verrassende smaaksensatie.
Eten bij de Boer
Goed om te weten:
beschikbare data:
-Zaterdag 12 september
-Donderdag 17 september
-Zaterdag 19 september

-Starttijd rondleiding: 17.00 uur
-Starttijd diner: 18.00 uur
-Prijs diner: 37,50 per persoon, excl. drankjes. We serveren biologische sappen, Eemlandhoeve-Vriendenbier of biologische wijnen.

Bekijk hier het menu van de Week van de Smaak 2015

Vraag & antwoord

Een 6-gangen diner klinkt veel; hoe werkt dat in de praktijk?
We serveren de gerechten in kleinere vorm, zodat u de mogelijkheid heeft van alle gerechten te genieten!

Kan ik ook pinnen op de Eemlandhoeve of moet ik contant afrekenen?
Sinds dit voorjaar kunt u bij ons ook pinnen. Uiteraard is contant afrekenen ook nog altijd mogelijk. 

Ik kan in de Week van de Smaak helaas niet. Komen er nog meer momenten om bourgondisch te dineren op de Eemlandhoeve?
We zijn van plan om in het najaar nog een aantal momenten ons restaurant te openen, waarbij u van harte welkom bent om te komen Eten bij de Boer! Houd onze website in de gaten, of meld u aan voor onze nieuwsbrief. 

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux