Zaterdag 28 november: Vers Vlees Dag

Op zaterdag 28 november is het Vers Vlees Dag op de Eemlandhoeve! Een bijzondere dag, waarop het biologisch vlees van onze eigen Blonde d’Aquitaine koeien centraal staat.

Tussen 11.00-17.00 uur bent u van harte welkom op ons erf om te proeven van ons heerlijke vlees, meer te weten te komen over de levensloop van onze koeien en (niet te vergeten) u kunt de hele dag terecht in onze boerderijwinkel om heerlijk biologisch vlees in te slaan voor de decembermaand!P1070815

Programma

Tijdens de Vers Vlees Dag is slager Klaas van de Goot aanwezig, hij beent een achterbout uit en beantwoord graag uw vragen.
Ondertussen is er op ons erf heerlijke, warme soep te verkrijgen en kunt u alvast (voor)proeven van het vlees.
Om 12.00 uur en 15.00 uur leggen boer Jan en boer Henk Huijgen bij de Potstal uit hoe de koeien op de hoeve verzorgd worden, en hoe hun levensloop eruit ziet van geboorte tot de slacht.

Vlees bestellen

Op onze Vers Vlees Dag kunt u direct vlees meenemen voor uw feestelijke maaltijden rond Sinterklaas. Wilt u verzekerd zijn van Vers Vlees voor de Kerstdagen? Er liggen bestelformulieren klaar in de boerderijwinkel. Op 23 december kunt u vervolgens uw bestelling afhalen.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux