Vacatures

Hieronder is een overzicht van de huidige vacatures te zien. Als u een vacature ziet die u aanspreekt, reageer dan gerust.

Winkel
Boer Jan, vrouw Maaike en boer Henk zijn dagelijks te vinden op de boerderij. Het is hun passie om zich in te zetten voor waar de Eemlandhoeve voor staat: Rust, Ruimte, Het goede eten!

Wekelijks is onze boerderijwinkel op zaterdag open. Hier wordt vlees verkocht van onze Blonde Aquitaine koeien, aangevuld met andere biologische producten en brood. Per 1 mei serveren we daarnaast op het terras een kopje koffie met wat lekkers en een boerenlunch.
lees verder->
Lamskotelet_400x300_PM

De Eemlandhoeve zoekt per direct nieuwe horeca-medewerkers ter versterking van ons team.

Als horecamedewerker ontvang je op een actieve manier onze (zakelijke) gasten en ben je ervoor verantwoordelijk dat zij tijdens hun meeting of event tot in de puntjes worden  verzorgd. Je bereidt de dagverzorging (koffie, thee, lunches en borrels) voor en bent als klantvriendelijke en klantgerichte kracht er steeds op gespitst de klant zich volledig thuis te laten voelen.
Je bent verder in staat op momenten van drukte overzicht te houden. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn kernkwaliteiten van je, je beschikt bij voorkeur over (ruime) ervaring in de horeca en kunt zelfstandig werken. Een 9-tot-5 mentaliteit is jou vreemd, je gaat pas naar huis als alle klanten tevreden ons erf verlaten en alles er weer schoon en verzorgd uit ziet.

lees verder->
Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux