Vacatures

Hieronder is een overzicht van de huidige vacatures te zien. Als u een vacature ziet die u aanspreekt, reageer dan gerust.


De Eemlandhoeve zoekt per direct nieuwe horeca-medewerkers ter versterking van ons team.

Als horecamedewerker ontvang je op een actieve manier onze (zakelijke) gasten en ben je ervoor verantwoordelijk dat zij tijdens hun meeting of event tot in de puntjes worden  verzorgd. Je bereidt de dagverzorging (koffie, thee, lunches en borrels) voor en bent als klantvriendelijke en klantgerichte kracht er steeds op gespitst de klant zich volledig thuis te laten voelen.
Je bent verder in staat op momenten van drukte overzicht te houden. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn kernkwaliteiten van je, je beschikt bij voorkeur over (ruime) ervaring in de horeca en kunt zelfstandig werken. Een 9-tot-5 mentaliteit is jou vreemd, je gaat pas naar huis als alle klanten tevreden ons erf verlaten en alles er weer schoon en verzorgd uit ziet.

lees verder->
Bloeiende margriet


De Eemlandhoeve zoekt een Ondernemende, creatieve en communicatieve tuinder

Op ons multifunctioneel boerenbedrijf met vleesvee, zorg, educatie en vergaderfaciliteiten is plek voor een tuinder. Wij zoeken een zelfstandig persoon die allereerst overheerlijke groente wil leveren aan onze congreskeuken en daarnaast zijn eigen verkoopkanalen en klantenbestand wil opbouwen.

De wens ligt hier om de tuin uit te breiden met een bloemenpluktuin. Bij voorkeur kan je ook de kruidentuin en kersenboomgaard in productie nemen.  We hebben zelf een kleine paddenstoelen teelt tak en zijn geïnteresseerd in permacultuur en voedselbossen.

Er is plek voor iemand die het leuk vindt om te vertellen over de tuin en eventueel ook rondleidingen en workshops kan verzorgen. Het is een pré als je graag met vrijwilligers en zorgcliënten werkt.

Op 3 ha ecologisch beheerd erf is op dit moment 1500 m2 in gebruik als moestuin. Dit is in overleg uit te breiden. Op dit moment werken beheren we de tuin met een club vrijwilligers.

Bekijk hier de uitgebreide informatie.
Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux