Toekomst

We hebben nu de Eemlandhoeve gecreëerd in de afgelopen 20 jaar. Maar we hebben toestemming van de Gemeente Bunschoten gekregen voor onze volgende stappen.

Daarin hebben we de volgende plannen:

  • een leuke Foodexperience plek: of het nu gaat om verzorgd worden (Eten met de boer aan tafel) of in onze Eemlandzaal (koken met vrienden) -laat voedsel weer smaken.
  • zorg/ integratie plek: mensen die er tussen uit moeten of met beperkingen leven, een meer geïntegreerde plek geven binnen de Eemlandhoeve door middel van tuinen, dieren, koken, verzorgen, winkel, repairing, creativiteit.
  • Overnachting: er is toestemming voor een compleet overnachtingsgebouw, maar we starten met overnachting 1.0 : een 5 tal motelwagens. Daarnaast ook nog een een paar mooie kamers in onze Hooibergschuur.
  • natuurobservatorium/stilteruimte: op ons eiland even een Mobile free zone -- even de natuur goed observeren en tot rust/stilte komen en een gesprek van hart tot hart hebben of met de Heer.
  • event terrein: we organiseren soms zelf en soms komen anderen die een forser event willen organiseren van 400 - 1000 mensen. Midden in Nederland, passend bij de missie van ons bedrijf.

 wat de toekomst nog brengen kan!

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux