Spellen en workshops

Boerenspellen op het erf
Of u nou een gezellige familiedag viert met een hoop kinderen, of een teambuildingdag met uw bedrijf hebt; van onze boerenspellen wordt iedereen fanatiek. Met: touwtrekken, koemelken, een aardappelrace en een potje laarswerpen.

  • Prijs: € 75,00 voor een uur

Diverse workshops
Wilhelm Bos is al ruim 10 jaar op de Eemlandhoeve actief als imker. Hij heeft een prachtige bijenstal, achterop het erf bij een prachtige boom. In een leerzame workshop laat hij u kennismaken met zijn bijen. U kunt o.a. zien hoe de bijen binnen in de kast hun eigen leefomgeving creëren en u zult horen hoe belangrijk bijen zijn voor het leefklimaat van mens en dier.

  • Prijs: € 75,00 per uur per workshop

Handen uit de mouwen
Denkt u aan een groene activiteit voor uw bedrijf tijdens bijvoorbeeld een teambuildingsdag of bedrijfsuitje? Op de Eemlandhoeve is altijd genoeg te doen op het erf en in de tuinen; van wilgentakken vlechten tot het uitrieten van de sloot. In overleg stellen wij een gevarieerd programma voor u samen waarin allerlei facetten van het boerenbedrijf aan de orde komen en het levert gegarandeerd hilarische ?n leerzame momenten op!

  • Prijzen op aanvraag en in combinatie met arrangement.
  • Voor middelbare scholieren van alle niveaus bestaat er een educatief arrangement in combinatie met de excursie Grootste en Breedste Boer. Neemt u contact op voor de mogelijkheden.

 

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux