Arrangementen

Overzicht arrangementen en prijzen

Wij bieden verschillende arrangementen die het voor zowel grote als kleine groepen aantrekkelijk maken om te komen vergaderen. Daarnaast is het huren van combinaties van zalen ook een mogelijkheid. Dus ook voor grotere bijeenkomsten, trainingen of conferenties is de Eemlandhoeve een zeer geschikte locatie.

Biologisch lunchbuffet

Ons lunchbuffet is biologisch en seizoensgebonden en heeft een aantal vaste elementen, zoals een huisgemaakte soep (v), wisselende warme lekkernij, brood van het Vlaams Broodhuys, diverse kazen, vleeswaren, salade en rauwkost (v), zoet beleg, melk, sappen en verse kruidenthee.

Button Prijsoverzicht 2018 Vergaderarrangementen

Trainingsarrangement

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen

NIEUW_WALKING LUNCH

Hoe deze lunch in te passen in uw arrangement? Neem rechtstreeks contact op met de Eemlandhoeve en we maken een passende offerte.

csm_2205_113242-8048_IH_27_bc4fe44f15
Picture this: een boerenlunch aan robuuste houten tafels tegenover de koeienstal, ’s avonds een proeverij van heerlijke huisgemaakte hapjes in het huiskamerrestaurant of op het prachtige terras tussen de bomen, en slapen in een kasteelkamer op een prachtig landgoed in de bossen. En tussendoor ook nog aan je bedrijf bouwen! Dit zijn slechts een paar highlights uit het tweedaagse inspiratiearrangement.
lees verder->
Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux