Arrangementen

Wilt u komen vergaderen op de Eemlandhoeve? Wij bieden verschillende arrangementen die het voor zowel grote als kleine groepen aantrekkelijk maken om te komen vergaderen. Daarnaast is het huren van combinaties van zalen ook een mogelijkheid. Dus ook voor grotere bijeenkomsten of conferenties is de Eemlandhoeve een zeer geschikte locatie.

Maaltijden met een belofte
Op de Eemlandhoeve hechten we veel waarde aan de herkomst van voedsel. De maaltijden die wij u aanbieden zijn samengesteld uit zorgvuldig gekozen producten. Als het niet uit eigen moestuin of stal komt, dan van een biologische boer of producent die duurzaam werkt. Primair kiezen wij voor producten uit de omliggende streek.

Overzicht arrangementen en prijzen
In onze vergaderarrangementen is de zaalhuur inbegrepen. Hierdoor is het ook met kleine groepen voordelig vergaderen op onze locatie. Daarnaast stellen wij binnen de arrangementsprijzen onbeperkt koffie, thee en water beschikbaar in de zaal. Wenst u gebruik te maken van onze buitenruimtes, zoals het terras, dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Zo heeft u bij mooi weer zeer voordelig extra 'vergaderruimte'!

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op.

Informatie aanvragen

csm_2205_113242-8048_IH_27_bc4fe44f15
Picture this: een boerenlunch aan robuuste houten tafels tegenover de koeienstal, ’s avonds een proeverij van heerlijke huisgemaakte hapjes in het huiskamerrestaurant of op het prachtige terras tussen de bomen, en slapen in een kasteelkamer op een prachtig landgoed in de bossen. En tussendoor ook nog aan je bedrijf bouwen! Dit zijn slechts een paar highlights uit het tweedaagse inspiratiearrangement.
lees verder->
Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux