Zorg

De Eemlandhoeve is als een klein dorp, waar mensen van diverse leeftijden en achtergronden samen werken, leren, spelen en beleven. Midden in de samenleving en toch een oase van rust. Een inclusieve zorgplek waar iedereen welkom is!

Wij geloven dat iedereen een talent heeft, dat talent willen we graag samen ontdekken en ontwikkelen! Voor elk persoon maken we een persoonsgericht aanbod. Iedereen heeft het recht om te dromen, uitgedaagd te worden en samen te groeien!

Op een brede boerderij is er altijd ontzettend veel werk te doen. Dit doen we graag samen. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Wil jij je handen uit de mouwen steken, met je laarzen in de modder staan, of juist met schort om in het restaurant.

Daarnaast is er ook de ruimte om lekker te spelen tijdens de zaterdag en zondagsopvang voor kinderen of om te genieten van de rust voor kwetsbare ouderen in onze woonkamergroep.

Er is veel mogelijk op ons terrein, kijk eens rond bij de verschillende tabbladen om te zien of er iets voor u/jou tussenzit!

Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux