Recepten

truffelpate

Aantal personen: 7
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 1 sjalot

  • 200 g rundertartaar

  • 1 eetlepel worcestershiresauce

  • 1 eetlepel roomboter

  • 100 g truffelpaté

  • 8 witte minibolletjes (zak a 10 stuks)

  • 8 plukjes veldsla (zak a 75 g)


lees verder->
schotse eieren
 Aantal: 18 stuks
Bereidingstijd: 50 minuten

Ingrediënten:

  • 1 sjalot

  • 10 biologische eieren

  • 4 hamburgers

  • 1 liter zonnebloemolie

  • 3 sneetjes witbrood

  • 50 g bloem


lees verder->
gevuld stokbrood
 Aantal personen: 4 (1 stokbrood)
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten:

  • 2 grote tomaten of gedroogde tomaten

  • 400 gram rundergehakt

  • 2 biologische eieren

  • ½ dl biologische slagroom

  • 1 theelepel fijne mosterd

  • zout en peper

  • 1 (afbak)stokbrood

  • 1 eetlepel groene pesto

  • 100 gram geraspte kaas


lees verder->
boeuf bourguignon
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten (2 uur wachten)

Ingrediënten:

  • 700 g rib-runderlappen

  • 2 el bloem

  • 25 g boter

  • 250 g gerookte spekblokjes

  • 2 uien

  • 1 teen knoflook

  • 500 ml volle krachtige rode wijn

  • 250 g kastanjechampignons (schoongeveegd)

  • ½ bospeen

  • 2 laurierblaadjes


lees verder->
Salade met malse Biefstukreepjes en kaasdressing
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten:

  • 600 g kogelbiefstukken

  • 4 sjalotten

  • 4 stuks ambachtelijke meergranenbaguettes

  • 4 stronken witlof

  • 400 g salademix

  • 2 el arachideolie

  • 120 g blauwaderkaasblokjes

  • 120 g crème fraîche


lees verder->
huzarensalade
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten:

  • 200 gram runderpoulet

  • 400 gram aardappelen

  • 2 lepel slasaus

  • 2 lepel slaolie

  • 2 lepel azijn

  • peper

  • zout

  • mosterd

  • 1 appel

  • peterselie

  • 2 augurk

  • 8 zilveruitjes


lees verder->
lekker makkelijk recept
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten:

  • 300 g penne (pasta, zak 500 g)

  • 300 g magere rundersaucijzen

  • 2 venkelknollen

  • 1 bakje romaatjes ((250 g), gehalveerd)

  • 50 g Parmezaanse kaas (geraspt)

  • 1 bakje platte peterselie ((20 g), blaadjes grofgesneden)


lees verder->
Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux